Om Oss

Filosofien bak Hiima.no ble til da vi bodde i Sør Afrika tilbake i 2010/2011. Vi ønsket å starte noe som kunne bidra til bærekraftig utvikling i Sør Afrika, og samtidig skape vår egen arbeidsplass. Vi oppdaget raskt at det er mye delikat barnetøy av god kvalitet som produseres lokalt, og drømmen om å introdusere disse flotte varene til det norske markedet ble født.

Vi har siden brukt enhver anledning til å lete etter merker og produsenter på våre mange utenlandsreiser, og forsøkt å finne kvalitet kombinert med delikat og trendy design. Vi har derfor et utvalg av produsenter fra alle verdens hjørner, men også flere etablerte og mer kjente merker her i Norge. Det er således med stor glede og iver vi nå omsider har realisert drømmen om Hiima!

Vi vil kontinuerlig ta inn nye merker, og stadig presentere nyheter på Hiima.no. Vi håper vår visjon om å tilby delikate, smakfulle og trendy produkter av god kvalitet til små gull, og samtidig kunne bidra til bærekraftig utvikling i Sør Afrika, appellerer til våre kunder. 

hiima_hatt_mint